Nieuwbouwplan Mercator in Nieuw-Vennep

Inloopavond op donderdag 15 februari 2024

Voor nieuwbouwplan Mercator werken wij momenteel toe naar een definitief ontwerp. Dit is in overleg met de gemeente tot stand gekomen. De volgende stap is het indienen van de omgevingsvergunning. Voordat we de vergunning indienen organiseren wij op donderdag 15 februari aanstaande een inloopavond bij Het Ontmoetingscentrum in Nieuw-Vennep. Omwonenden, andere belanghebbenden en belangstellenden zijn van harte welkom bij deze avond aanwezig te zijn. Vanaf 19.30 uur staan de koffie en thee klaar.

Wat kan je van de inloopavond verwachten?
Wilma Wonen, Green Real Estate en Stefanova Architecten zijn aanwezig om vragen over Mercator te beantwoorden en aanwezigen kennis te laten maken met Mercator en het woningaanbod. Aan de hand van borden waarop het plan gepresenteerd staat, staan zij iedereen graag te woord. Inlopen kan op elke gewenst moment.

  • Locatie: Het Ontmoetingscentrum, Elemastraat 65 in Nieuw-Vennep
  • Aanvang: Vanaf 19.30 uur
  • Einde: 21.00 uur

Nog geen prijzen en verkoopdocumentatie beschikbaar
In Mercator komen 81 (betaalbare) koopappartementen met woonoppervlakten van circa 45 tot 100 m². Vanwege de fase waarin het plan zich bevindt zijn de prijzen zijn nog niet bekend en we kunnen ook nog geen verkoopdocumentatie meegeven.

Aanmelden inloopavond
Om een idee te krijgen van het aantal aanwezigen verzoeken wij je,  uiterlijk aanstaande dinsdag 13 februari, voor de inloopavond aan te melden. Aanmelden kan via mercator@wilmawonen.nl onder vermelding van jouw naam, adres en aantal personen.

Vragen?
Heb je een vraag? Misschien staat het antwoord bij de veelgestelde vragen op de website. Staat het antwoord hier niet tussen, dan kan je je vraag ook stellen via de website.