Een update van het plan

 

De ontwikkelingen in de vastgoedmarkt houden ons bezig. Denk hierbij onder andere aan de stijgende bouwkosten en verander(en)de marktomstandigheden. Daarom zijn wij de afgelopen maanden, samen met Stefanova Architecten, bezig geweest met het optimaliseren van het definitieve ontwerp. Dit willen wij zorgvuldig doen en dat vraagt tijd.

Omgevingsvergunning
Begin volgend jaar ronden we het definitieve ontwerp af. Zodra dit is  afgerond en goedgekeurd is door de gemeente Haarlemmermeer, organiseren we een nieuwe bijeenkomst voor omwonenden, belanghebbenden en andere geïnteresseerden om het definitieve ontwerp te presenteren. Aansluitend wordt de omgevingsvergunning ingediend. We werken er naar toe de vergunning in het eerste kwartaal van 2023 in te dienen. Zodra de omgevingsvergunning onherroepelijk is kunnen we de verkoop van de appartementen starten. Je leest meer over de planning op de website.

Hele fijne feestdagen
Namens het hele team van Mercator hele gezellige feestdagen, een mooie jaarwisseling en de allerbeste wensen voor 2023! In het nieuwe jaar houden wij je graag verder op de hoogte van alle ontwikkelingen van Mercator.

Heb je een vraag?
Wilma Wonen is er van maandag 26 december tot vrijdag 30 december even tussenuit. Daarna staan wij je graag weer te woord. Heb je een vraag? Misschien staat het antwoord op jouw vraag bij de veelgestelde vragen op de website. Staat het antwoord hier niet tussen, dan kan je ons mailen via mercator@wilmawonen.nl. Je kunt je vraag ook stellen via de website of via jouw persoonlijke account.